Politic

Renato Usatîi a anunțat că demisionează din funcția de primar al municipiului Balti

Renato Usatîi a anunțat că demisionează din funcția de primar al municipiului Bălți, fiind nemulțumit de rezultatele pe care Blocul „Renato Usatîi” l-a înregistrat în capitala de nord a Republicii Moldova la 11 iulie, ziua în care în Republica Moldova au avut loc alegeri parlamentare anticipate.
Totodată, viceprimarii și consilierii municipali de la Partidul Nostru, al cărui lider este Renato Usatîi, vor activa în administrația publică locală pînă la 21 noiembrie, cînd în municipiu urmează să se desfășoare alegeri locale, a precizat joi seara Renato Usatîi, în cadrul unei întîlniri cu locuitorii orașului Bălți, transmite IPN.

În cadrul întrevederii, Renato Usatîi și-a prezentat raportul de activitate în perioada în care a exercitat funcția de primar al municipiului Bălți. Chiar dacă mai mulți bălțeni l-au rugat să nu plece din administrația publică locală, Renato Usatîi a spus că nu își schimbă decizia. „Niciodată nu am visat la funcții. Eu am un vis, ca oamenii simpli în țara noastră să trăiască mai bine.
Nu am fost niciodată la cursuri de mințire profesională, voi spune adevărul, nu am să trăiesc doar ca să fiu pe placul cuiva. Majoritatea bălțenilor au votat pentru altceva, nu vreau să mă impun”, a spus Renato Usatîi.

Totodată, Renato Usatîi a precizat că va continua să ducă o viață activă, intenționează să creeze un alt partid și organizații teritoriale noi și că și alți primari de la Partidul Nostru vor demisiona.

Articole similare

Back to top button