Politic

Maia Sandu a semnat Decretul: Natalia Gavrilița, Prim-ministru desemnat

Chişinău, 30 iul. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a nominalizat-o astăzi pe Natalia Gavrilița drept candidat la funcția de prim-ministru, comunică MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al Președinției.

„Am semnat astăzi, după consultările cu fracțiunile parlamentare, Decretul de desemnare a Nataliei Gavrilița la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova. Doamna Gavrilița are la dispoziție două săptămâni pentru a constitui echipa și pentru a elabora programul de guvernare, pe care să-l prezinte Parlamentului”, a spus Președintele Maia Sandu.

Șeful statului a menționat că are toată încrederea că Prim-ministrul desemnat va veni cu o echipă integră și profesionistă, și că maximum în două săptămâni Republica Moldova va avea un nou Guvern, care să însemne și un nou început pentru țară. „Oamenii așteaptă schimbări în bine și pentru aceasta este nevoie de acțiuni ferme și de decizii competente, care să pună în prim-plan interesul cetățeanului”, a subliniat Maia Sandu.

Articole similare

Back to top button